Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспаньол - середньостиглий сорт жовтої ріпчастої цибулі. Відрізняється високою продуктивністю на тлі невибагливості до клімату (стабільно результативним навіть в спеку і посуху) і агротехнічним умовам; а також стійкістю до характерних захворювань цибулі. При цьому дає високоякісну продукцію: цибулини середньо-великі, з надзвичайно міцною зовнішньої лускою, ніжним солодко-гострим смаком і ароматом і приємним зовнішнім виглядом. Один з найбільш лежких сортів на ринку.
Скоростиглість - 115-120 днів
Виробник - HM Clause, Франція
Цибулини:
- Маса - 140-200 г
- Округлі, злегка загострені, однорідні і щільні
- Колір мідно-коричневий
- Приємний солодкуватий смак і запах
- Дуже щільні зовнішні лусочки забезпечують збереження і лежкість
- Надзвичайно довгий термін зберігання
Агротехнічні особливості:
- Густота стояння -1,1-1,3 млн. рослин / га
- Толерантний до фузаріозу і пероноспорозу
- Висока адаптивність до різних умов вирощування
- Спокійно переносить посуху
- Невимогливий до поливу, але на краплинному зрошенні збільшує продуктивність в 1,5-2 рази