Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мускат де Прованс - середньопізній сорт французького гарбуза. Його головна перевага - високі товарні характеристики продукції: гарбузи дуже великі, типової плескатої форми з красивими скибками (легко складати і перевозити), з величезним обсягом ніжною ароматної солодкої м'якоті, насиченою цукрами і сухими речовинами (плюс для переробників), привабливого забарвлення. До того ж сорт дуже результативний, а рослина невибаглива до кліматичних і агротехнічних умов.
Скоростиглість - 115-120 днів
Виробник - HM Clause, Франція
Плоди:
- Маса - 5,0-10,0 кг (регулюється густотою посадок)
- Округло-сплюсненої форми, чітко сегментовані, товстостінні
- Колір сіро-помаранчевий зовні, яскраво-оранжевий всередині
- Відмінні смакові і ароматичні якості
- Великий обсяг цукрів, сухих речовин до 10%
- Для свіжого ринку, вторинної обробки і зберігання
Агротехнічні особливості:
- Густота стояння - 6-10 тис. рослин / га
- Пластичний і адаптивний до клімату і агротехніки