Кількість
|
Вартість
|
||
|
Лея - новий сорт салату має середню за розмірами розетку. Глянцеві листки мають насичене темно-червоне забарвлення і круглу форму протягом усього періоду вирощування. Сорт стійкий до некрозу і стрілкування влітку. Призначений для вирощування в усі сезони року. Також, має додаткової стійкістю до фузаріозного в'янення. Серед переваг сорту - скоростиглість, прямостояча рослина, стабільність і колір. Салат Лея використовується як на свіжому ринку, так і для переробки.
Скоростиглість: 60 днів
Виробник: Enza Zaden, Голландія
Салат:
- Тип рослини: Лолло Росса
- Форма плоду: куполоподібна
- Розмір: компактний
- Колір: темно-червоний
Агротехнічні здатності:
- Посадка рослини допускається в усі пори року
- Спосіб збору врожаю: ручне прибирання
- Схема посадки: 25х25, 20х35 см.
- Місце вирощування: посів салату здійснюється у відкритий вологий грунт, а також в теплицях
- Глибина загортання насіння - 1-2 см
- Стійкий до борошнистої роси (BI: 16-33,35) і зеленої салатовой попелиці (Nr: 0)
- Використовується для свіжого ринку і переробки